Bläddra

En sten i hjärtat

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här

En sten i hjärtat

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur
Köp här
Åke har levt ensam hela livet. Han har aldrig haft någon livskamrat, aldrig funnit den sanna kärleken. När en av hans vänner dör tänker Åke tillbaka på sitt långa liv. Varför har han inte lyssnat på sin längtan? Nu är det för sent att hitta någon att älska. Eller?

Vi lever i ett samhälle där den individuella friheten och möjligheten att göra det man innerst inne längtar efter ter sig viktigare än någonsin. Samtidigt begränsas vi av tabun och förutfattade meningar. Rädslan för att sticka ut eller att inte bli accepterad riskerar att stänga in individen mitt i den frihet vi samtidigt säger oss värna så starkt.

En sten i hjärtat är en berättelse om att ha mod att stå upp för sig själv för att kunna älska och leva som en lycklig människa, och om vad det gör med människan när hen vågar ta steget.

Annelie Drewsen är journalist, författare och före detta lärare i bland annat svenska som andraspråk. Hon har skrivit flera uppskattade böcker på Nypon och Vilja förlag.

Boken finns även som e-bok och ljudbok.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.