Bläddra

Falsarium

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers

Falsarium

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Köp här

Regina hittar en dagbok som legat väl dold under många decennier, och i den uppmålas en grotesk historia om demonisk besatthet, incest och mord. När hon bestämmer sig för att undersöka om det finns någon sanning i boken gör hon en fasansfull upptäckt. Det blir inledningen till en rad märkliga och skrämmande händelser som tvingar Regina att omvärdera hela sin världsbild. 

Jorun lever ensam och isolerad, besatt av att rädda sitt enda barn från drogmissbruket. En dag när allt ställs på sin spets måste Jorun besluta om hon är villig att döda för sitt barn.

Tobias är sjukskriven för depression, och flyr verkligheten genom att tröstäta och se på ändlösa tv-serier. Den verkliga orsaken till flykten vågar han inte berätta om för någon. Men när Tobias möter Björn förändras allt, för Björn säger sig erbjuda en väg ut ur mörkret…

Falsarium är en spänningsroman om besatthet ur olika perspektiv, där tre öden vävs samman och ska visa sig ha en avgörande betydelse för den kamp mellan ljus och mörker som ständigt pågår.