Bläddra

Flugan

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Bilderböcker Bilderböcker, pysselböcker och pedagogiska böcker 0–5 år

Flugan

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Bilderböcker Bilderböcker, pysselböcker och pedagogiska böcker 0–5 år
Köp här
Möt en trevlig prick: Flugan!

Flugan spottar och kräks på maten innan den suger upp allt med en snabel. Äcklig? Javisst, men inte bara!

Husflugan är huvudpersonen i Flugan och i lekfulla illustrationer får vi komma henne riktigt nära. På barns nivå presenterar den prisbelönta kanadensiska författaren och illustratören Elise Gravel fakta som barn kan relatera till sin egen vardag.

Missa inte heller Masken av Elise Gravel!

Röster om Flugan:

"... stor humor i både text och bild ..."
Lisa Pehrsdotter, Gefle Dagblad

"I de här två böckerna får vi på ett roligt och pedagogiskt sätt närma oss och få kunskap och masken och flugan. Det är en äcklig men korrekt värld som visas, och det är både spännande och fascinerande."
Cecilia Fridén, Jönköpings-Posten

"Roligt, spexigt och charmigt förmedlas en attityd som inte är kärlek utan respekt och insikt. Även den som är liten och ful har rätt att finnas.
Susanne Holmlund, Sundsvalls Tidning

"Elise Gravels böcker är en ny bekantskap jag är glad att ha gjort. Illustrationerna är fina i sina matta färger. Humorn i bilderna och texten fungerar bra och balanserar upp det äckliga. Det är kluriga och spännande fakta."
Sofia, Flaskposten

"Båda böckerna är roliga alternativ till de faktaböcker vi vanligtvis ger till små barn. Jag gillar att de vågar fokusera på ett enda djur och faktamängden är lagom för att man även som vuxen ska kunna ta in, komma ihåg och prata vidare."
Erika Wallman, LitteraturMagazinet