Bläddra

Förlåt att jag väckte dig, jag var bara uttråkad

Kategorier: Diverse Djur och natur Humor Husdjur Katter Livsstil, hobby och fritid Presentböcker
Köp här

Förlåt att jag väckte dig, jag var bara uttråkad

Kategorier: Diverse Djur och natur Humor Husdjur Katter Livsstil, hobby och fritid Presentböcker
Köp här

Genom underbara bilder och finurlig poesi är det här boken som lyfter fram alla härliga egenskaper och besynnerliga beteenden som våra älskade kissar har. 

-- --- -- 

Vi älskar dem som nästan inget annat. Kanske älskar de oss tillbaka? Ibland känns det så, när världen svämmar över av ömhet och mys, men ibland känner man sig bara utnyttjad. 

Katten är för många människans allra bästa och sötaste vän. Och samtidigt, ibland, den mest enerverande, som struntar högaktningsfullt i oss och våra känslor - så länge matskålen är full.

All denna kärlek och dessa känslor för detta egensinniga djur fångas på pricken i boken ?Förlåt att jag väckte dig, jag var bara uttråkad?. 

Med humor, värme och väl valda ord ger författarna Jennifer Bark och Stellan Löfving alla kattälskare och andra djurvänner både skratt och igenkänning.


Jennifer Bark är förläggare, författare och journalist. Hon har skrivit poesi sedan barnsben och var senast aktuell med humorboken ?Vanligt folk tycker till: Sedan vi kom med i EU har vädret blivit sämre?.

Stellan Löfving är journalist, kommunikationskonsult och humorboksförfattare. Han är också en av männen bakom bland annat Sveriges största kattsida på Facebook ? Roliga katter ? med cirka 35 000 följare.