Bläddra

Förvillande offer

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här

Förvillande offer

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur
Köp här
En ung man hittas mördad på en urgammal offerplats vid Gräne gruva. När kriminalinspektör Tyra Zeder undersöker fyndplatsen blir hon själv överfallen och lämnad i gruvschaktets gröna vatten. Inom kort inträffar ytterligare två mord. Poliserna i Tranemo fångas i en växande härva av intriger. Någon ljuger!
Kriminalroman i engelsk stil. Den tredje fristående delen i serien om Tyra Zeder och Rasmus Lindberg på polisstationen i Tranemo.

Finns som inbunden, pocket och e-bok.
Seriens delar ges ut som ljudböcker av Lind & Co.

Christina Gustavson har tidigare skrivit tre faktaböcker om att hantera psykisk ohälsa, utgivna på ICA Bokförlag. Hennes deckarserie ”Brännpunkt Västergörland” ges ut som ljudböcker av Lind & Co, och andra av hennes deckare ges ut som ljudböcker av Word Audio Publishing. Fyra av hennes titlar är utgivna av Talboks- och punktskriftsbiblioteket. Hon är medlem av Sveriges författarförbund sedan 1993.
Christina Gustavson är medicine doktor och specialist i rättspsykiatri.

Joelsgården är ett litet men expanderande svenskt förlag som ger ut skönlitteratur, fackböcker och noveller i olika format som pocket, inbundna böcker, ljudböcker och e-böcker.

Adress: Box 4012, 514 11 Limmared E-post: [email protected] Hemsida: www.joelsgarden.se FaceBook: https://www.facebook.com/joelsgardenforlag/