Bläddra

Galen i humlor

Kategorier: Djur och natur Livsstil, hobby och fritid Vilda djur Vilda djur: fjärilar, insekter, spindlar
Köp här

Galen i humlor

Kategorier: Djur och natur Livsstil, hobby och fritid Vilda djur Vilda djur: fjärilar, insekter, spindlar
Köp här
Alla beslut du nagonsin tagit, alla ganger du sagt nej istallet for ja. Hur hamnade du just har? Kaosologi handlar om hur sma saker kan fa stora foljder. Jag tror att allt gar att forklara och att allt hanger ihop, bara vi vagar fraga varfor, vrider pa perspektiven och ser logiken i kaoset.
Kanske kommer den har boken att forandra ditt liv.
Kanske inte.
Det enda jag vet ar att du kan paverka det, mer an du tror.


Välkommen in i huvudet på handelsprofessorn som bestämde sig för att avmåstefiera sin vardag och klev ut på andra sidan med en ny syn på livet och lärdomar som han nu delar med sig av.

Men en unik mix av forskning och egna erfarenheter erbjuder Micael Dahlen såväl aha-upplevelser som konkreta tips och råd. Till sin hjälp har han tio nyord, till exempel vankraft, romanleva och livssuddet. Hans budskap är att det är det lilla som händer hela tiden, omkring dig och inuti dig, som faktiskt är livet. Micael Dahlen är författare och professor vid Handelshögskolan i Stockholm. Han ser Kaosologi som sin mest personliga och meningsfulla bok hittills. Tidigare har han skrivit sju böcker, däribland Nextopia och Monster.