Bläddra

Giftmördaren

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här

Giftmördaren

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här
 Andra boken om kommissarie Florence Lovelady av Storbritanniens deckardrottning

 

»Sharon Bolton när hon är som bäst. Suveränt välskriven, blodisande underhållning.« | The Guardian

Poliskommissarie Florence Lovelady återvänder till småstaden Sabden för att uppfylla ett löfte hon avgett till den döende Larry Glassbrook, en seriemördare hon satt fast och placerat i fängelse. Fyra barnskelett har upptäckts nära ett barnhem. Larry har insisterat på att det inte handlar om arkeologiska kvarlevor.
Samtidigt är Larrys dotter Cassie Glassbrook - efter beskedet om sin pappas död - nu fri att besöka sin hemstad för att försöka vinna tillbaka sin ungdomskärlek. Cassie är beredd att göra vad som helst för att vinna sin forna pojkvän tillbaka.
När de två kvinnorna återvänder till den stad som nästan tagit deras liv trettio år tidigare, kommer sedan länge begravda hemligheter i dagen. Hemligheter som kan komma att förgöra dem båda.
Giftmördaren
är den fristående uppföljaren till Hantverkaren och den andra boken om kommissarie Florence Lovelady.

SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, hör till Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare och är översatt till ett tiotal språk. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap. 2010 erhöll hon The Mary Higgins Clark Award för sin andra roman Awakening. Hon har även nominerats till The CWA Gold Dagger, The Theakstons Old Peculier Prize och The International Thriller Writers Best First Novel Award. Sharon Bolton är i dag bosatt i byn Chiltern Hills utanför Oxford.