Bläddra

Glasfällan

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Köp här

Glasfällan

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Köp här

 

En klaustrofobisk thriller om våra djupast liggande instinkter. 
Hur långt är vi beredda att gå för att överleva 
och för att bli underhållna?

 

När Alice tvingas att döda i direktsändning blir Glasfällan snabbt världens mest sedda livestream. Publiken jublar över en underhållning på liv och död som överträffar allt den tidigare sett. Danny, upphovsman och programledare, gläds åt framgångarna och åt att äntligen kunna mäta sig med sin pappa, en mediemogul och före detta sektledare.

Men Dannys egentliga drivkrafter går långt djupare än pengar och berömmelse. Liksom Alice, den svenska Youtubestjärna han kidnappat till huvudrollen, bär han på en mörk hemlighet. Det varken förövare eller offer vet är hur mycket deras förflutna knyter dem samman och dirigerar deras liv i nutid.

I en nedlagd tunnelbana tar en katt- och råttalek sin början där Alice och Danny ställs inför sina livs svåraste val och tvingas konfrontera sig själva. Det är en kamp på liv och död. Under tiden håller publiken andan framför sina skärmar. Kommer du att våga titta ? 

Med thrillern Glasfällan utforskar Ingrid Remvall det mänskliga psykets mörkaste vrår och hur det förflutna styr våra liv. Den rymmer kamp och mörker, brutna familjeband och svek men även möjlighet till ett annat liv och försoning.


Sagt om Ingrid Remvalls författarskap:

Det är fartfyllt och fantasieggande och luft  mellan raderna, en sci-fi-karamell med  lyx och flärd och politiska undertoner. 
BTJ om Fjärilarnas stad

Boken har en smittande berättarglädje och  tydlig samtidskänsla i språk och miljöskildring. 
BTJ om Mord och martinis

Rekommenderar varmt denna bokkaramell  till alla som gillar fartfylld futuristisk spänning,  och såklart även för er som gillar glamour  och romantik; vid närmare eftertanke finns här  något för alla. Stort nöje läs och njut. 
BOKHYLLAN om Fjärilarnas stad

Skaparglädje formligen lyser mot läsarna  genom sidorna det tar inte lång stund att upptäcka hur otroligt roligt författarinnan måste ha haft medan hon skrev den här boken Det är en härligt, sprakande berättelse som nästan till och  med smakar av regnbågens alla färger. 
CATAHYA om Prismagalaxen