Bläddra

Glittra och Pannkakslandet

Köp här

Glittra och Pannkakslandet

Köp här
Följ med på en fantasi-saga utöver det vanliga. Du får träffa Glittra, Greta, Bob och en massa färgsprakande små filurer. Resan går från kardemummadalen till ett land där alla är välkomna, söt eller nöt. Men även på de sötaste platserna kan gråklädda, iskalla typer komma slingrandes....
Sedan fortsätter det bubbliga äventyret mot hallon och rosa zebror.

Boken är skriven av Moa Wallin. Glittra och Pannkakslandet är Moas första bok. Moa har också gjort de helt underbara illutrationerna.

Såhär säger Moa om boken: Jag hoppas att ni ska tycka om denna färgsprakande saga med fantastiska krumilurbilder lika mycket som jag gör! Boken är också en present till min mamma Ingrid som nog sitter på ett moln i himlen och tittar på mig just nu. Den lilla fågeln i boken som är Glittras fågel har jag såklart döpt till Ingrid.
Ideérna tar aldig slut för mig. Nu är det snart vår..sedan ska jag börja på min andra glittra bok..kanske göra lite lok...sen flytta Bali. Livet är kul, helst då man kan få chansen att få läsa en sådanhär bok som " Glittra och Pannkakslandet"
I boken vill jag få dig att: le, skratta, bli varm, mysa, laga pannkakor och somna så sött. Hoppas att du får en underbar sagostund och låt de färggranna bilderna göra sitt lilla extra!!