Bläddra

Gränslöst liv

Kategorier: Filosofi och religion Religion och tro
Köp här

Gränslöst liv

Kategorier: Filosofi och religion Religion och tro
Köp här
Om författaren:
Annastina Vrethammar var en välkänd skribent och föreläsare. Som kursledare och konsult i personlig utveckling nådde hon framgångsrika resultat med hjälp av metoder som beskrivs i hennes första bok, Tänk dig ett bättre liv, som sålts i närmare 30.000 exemplar. Hon avled år 2011.
Smakprov ur kapitlet 'Möten med medier och helare':

"Giovannino var fiskare. Den 13 december 1985 begav han sej som vanligt ut tidigt på morgonen för att fiska...' När han kom hem kände han att han behövde lägga sig:

'Han lägger sig på sängen i mörkret. Plötsligt uppenbarar sej Jesus i rummet. Fysiskt! Han är omstrålad av ett intensivt ljus och ljus strålar också från hjärtat... Var det trötthet? Var det inbillning?' Han somnar nästan och så händer det igen.'

Nästa dag upprepas synerna och han ser Via Dolorosa på den långa sovrumsväggen. 'Under två månader efter alla dessa omvälvande upplevelser frågar sej Giovannino hela tiden... Vad händer mig? Vad pågår? Han ber om svar.

En dag är han på väg till hamnen. En man i trettioårsåldern står i dörren till sitt hus. I sjutton år har han haft fel på skelettet och måste bära korsett... När Giovannino passerat vänder sej mannen plötsligt om efter honom och säger:
- Ta på mej. Giovannino blir överraskad... Han känner sig generad men så säger han: - Gå in igen, följer mannen in i huset och frågar var det gör ont.
När mannen beskriver sin smärta... uppmanar Il Signore (Herren) Giovannino att sätta fingret just där. Mannen ropar till honom: - Ta bort handen, det brinner!...
Mannen blir omedelbart frisk och tar av sig sin korsett. På en dag vet hela byn vad som hänt. Massor av människor strömmar till.