Bläddra

Hallå, boken åt upp min hund!

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Bilderböcker Bilderböcker, pysselböcker och pedagogiska böcker 0–5 år
Köp här

Hallå, boken åt upp min hund!

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Bilderböcker Bilderböcker, pysselböcker och pedagogiska böcker 0–5 år
Köp här
Bella är ute och går med sin hund när plötsligt ... Hallå, boken äter upp Bellas hund! Bertil försöker hjälpa Bella, men då äter boken upp honom också. Alla som försöker hitta Bellas hund blir uppätna en efter en, till och med polisen och en brandbil. Någonting är riktigt konstigt med den här boken. Bella behöver din hjälp! Och den här busiga boken behöver en läsare som kan tala om för den vem det är som bestämmer.

Små barn kommer att älska den här påhittiga och roliga bilderboken som inte alls beter sig som en bok ska. De måste gripa in för att rädda Bella och hennes hund genom att skaka boken tills alla karaktärer ramlar ut igen.

På Känguru finns även Den jätte- jätte- jättestora dinosaurien av samma författare.

RICHARD BYRNE (f. 1963) är författare till sex bilderböcker för barn, som har publicerats i ett dussintal länder. Hans bok Den jätte- jätte- jättestora dinosaurien har vunnit pris för bästa bilderbok på Oxfordshire Book Award 2013.

"Det är en oemotståndlig berättelse i all sin enkelhet, en bok som inte bara innehåller en historia utan leker med den konkreta verkligheten och låter läsaren upptäcka hur en bok är konstruerad."
Lotta Olsson, DN

"Härliga bilder och ett enkelt men roligt sätt att använda själva boken i berättelsen!"
Björn Andersson, Piteå-Tidningen

"Lekfull läslust som vidgar sinnet."
Erika Hallhagen, SvD

Om Hallå, boken åt upp min hund! och Den jätte, jätte jättestora dinosaurien:
"Stora bokstäver, korta meningar, och en humoristisk underton. Idealiska för de yngsta, som just lärt sig läsa."
Mats Garme, Ölandsbladet