Bläddra

Hästarnas budskap

Kategorier: Djur och natur Hästar och ponnies Husdjur Livsstil, hobby och fritid
Köp här

Hästarnas budskap

Kategorier: Djur och natur Hästar och ponnies Husdjur Livsstil, hobby och fritid
Köp här
En självbiografisk berättelse där författaren till Dansa med hästar för första gången beskriver hur han på krokiga vägar och genom svårigheter och umbäranden fann "hästarnas budskap", och hur detta kom att förändra och styra hans tillvaro.

Vi får vara med om dramatiska situationer och händelser, svårigheter och umbäranden där författaren får bekänna färg inför hästarna och där han lär sig för livet.

Klaus Ferdinand Hempfling grundar sin lära på respekt, hänsyn och ödmjukhet inför hästarnas naturliga förutsättningar. Människan kan med ett öppet sinne och sitt kroppsspråk agera så att hästarnas värdighet, styrka och skönhet aldrig kränks. Här presenterar han sina tänkvärda erfarenheter för en läsekrets som når långt utanför ryttarkretsar.

Översättning Wiveka Derans


Klaus Ferdinand Hempfling är numera en världskänd filosof med hästar som tema. Han är utbildad civilingenjör med kommunikation som specialitet men har också ägnat sig åt måleri, teater och dans. Han har lockat tusentals elever och åskådare till sina demonstrationer, kurser och seminarier om sina undervisnings- och utbildningsmetoder.