Bläddra

Inkslingers under huden : personerna bakom kroppskonsten

Kategorier: Konst
Köp här

Inkslingers under huden : personerna bakom kroppskonsten

Kategorier: Konst
Köp här
Detta är en bok för alla som älskar tatueringar och vill veta mer om världens främsta utövare av denna konstart. I Inkslingers får vi möta 24 väldigt olika tatuerare.
Från alla världens hörn har de samlats på Copenhagen Ink Festival, Skandinaviens och Nordeuropas största tatueringsmässa. Journalisten Jakob Schultz har intervjuat några av de bästa och mest erkända tatuerarna i världen, som lyckats knipa en plats i den tuffa konkurrensen om att få delta på mässan.
Vi får bland annat möta Jón Páll, Carl Löfqvist, Aaron Bell, Henning Jörgensen, Guil Zekri, Clod the Ripper, Derek Baker och inte minst Bob Tyrrell, känd från TV-serierna L.A Ink och London Ink.
I Inkslingers berättar dessa tatuerare i ord och bilder om sin egen stil, sina erfarenheter och sitt perspektiv på det som de alla älskar: tatueringskonsten.
Jakob Schultz är född 1969 och har i 25 år sysslat med journalistik kring hårdrockens undergroundrörelse. Han är även redaktör för Skandinaviens äldsta heavy metal-magasin Metalized. Kopplingen mellan heavy metal och tatuering går långt tillbaka i tiden och är under utveckling. Michael Caddy Søndergaard är en välrenommerad dansk konsertfotograf som även arbetar med bland annat studiofotografi och reportage.