Bläddra

Klassföräldrarna

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Klassföräldrarna

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

När singelmamman Malin och hemmafrun Anette väljs till klassföräldrar för årskurs fem förvandlas deras liv till en berg-och-dalbana.

Anette, hustru till en kändisadvokat, bor på fashionabla Gräddhyllan. När hon inte kampanjar för att avhysa områdets enda kebabförsäljare spenderar hon dagarna med att uppdatera sin perfekta Instagramsida. Malin, ensamstående mamma till fyra barn, kämpar för att få ihop vardagen och drömmer om att träffa en sagoprins.

När det omaka paret ska baka muffins för att finansiera grundplåten till barnens klassresa visar det sig att de två kvinnorna trots allt har något gemensamt - de har båda hamnat i ekonomisk knipa. När Anette hittar en sportväska proppfull med hasch i makens garderob, föreslår hon att de ska sälja specialbrownies för att snabbt komma på rätt köl igen. Hur svårt kan det vara? Men det finns aldrig några lätta lösningar på svåra problem.

Klassföräldrarna av Sara H. Olsson är en underhållande röra av specialbrownies, luxuösa damklubbar och rysk småstadsmaffia.  

ÖVER 100 000 SÅLDA BÖCKER!  

"En fantastisk varm och underhållande bok. Feelgood när den är som allra bäst. Betyg 5 av 5!" Ljudbokskulla  

"Underhållande, charmig och härlig." Jennies Boklista  

"Ren läsglädje." Beas Bokhylla