Bläddra

Konsten att tala med hästar

Kategorier: Djur och natur Hästar och ponnies Husdjur Livsstil, hobby och fritid
Köp här

Konsten att tala med hästar

Kategorier: Djur och natur Hästar och ponnies Husdjur Livsstil, hobby och fritid
Köp här
Den som vill bygga upp en telepatisk kommunikation med sin häst får här ta del av något spännande – hur Carola Lind kommunicerar med hästar och tolkar deras behov, upptäcker sjukdomar och förmedlar kontakten mellan människa och djur. Och hur man själv, steg för steg, lär sig denna konst.

Boken förmedlar fascinerande erfarenheter och spännande fallbeskrivningar. Genom dessa kunskaper kan man sedan utveckla sina egna telepatiska krafter och får därmed möjlighet att uppleva nya dimensioner i livet tillsammans med sin häst. Allt vad man behöver för att upprätta direktkontakt med sin häst har man nämligen redan inom sig: sina tankar, sin känsla och sin vilja.

En teknik för massage- och stretching till husbehov – som Carola Lind själv utvecklat – redovisas också i den här boken.

Boken riktar sig till alla som har häst och alla som vill kunna kommunicera med hästar på ett telepatiskt sätt för att därigenom t ex lösa uppkomna problem.

Översättning Kerstin Backman


Carola Lind, född i Malmö, är djurtolkare och ridlärare. Hon håller kurser i djurkommunikation, healing och mental träning i såväl Sverige som Tyskland, där hennes fackkunskaper och råd är mycket uppskattade av både hästuppfödare och -sportutövare.

Karin Müller är tyska och författare till flera hästböcker. Hon har följt Carola Lind i hennes arbete och det beskriver hon i denna bok, som redan givits ut i Tyskland.