Bläddra

Kvarteret Ekorren

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur

Kvarteret Ekorren

Kategorier: Feelgood och Chick lit Skönlitteratur

När Monas man Kenneth hastigt och oväntat dör av brustet hjärta ärver Mona ett helt affärskvarter - en gång i tiden blomstrande i en levande stadskärna, nu livlöst och dystert. 

Mona, som är chockad både över makens död och att han hållit fastigheterna hemliga, är till en början övertygad om att hon vill sälja så fort det bara går. Men först vill hon få en uppfattning om kvarteret och de som hyr där. Hon traskar runt bland butikerna som alla ser lika dystra och tråkiga ut som personalen.  

Irriterad över att alla verkar så uppgivna går Mona hem och funderar på vad man kan göra för att få liv i en döende stadsdel. Men när Mona granskar fastigheterna i kvarteret Ekorren närmare så snubblar hon över ytterligare en mörk hemlighet, och inser att hon under lång tid fullständigt har förts bakom ljuset.  

Kvarteret Ekorren är en bok om brustna hjärtan, vänskap, försoning och om att våga bygga upp sitt liv på nytt efter att ha kraschat.  

ANN-CHARLOTTE PERSSON har på Lind & Co tidigare gett ut romanerna Jul i Fågelkärr och Sommar i Fågelkärr samt tre barnböcker. Förutom böcker skriver hon även noveller och följetonger för svenska veckotidningar.

 

"Det är spännande att läsa om vad som händeri Kvarteret Ekorren. AnnCharlotte Persson lockarsina läsare med ännu enrealistisk, varm samhällsskildring med lyckligt slut.En feelgood-roman när denär som bäst."
Ragnhild Oxhagen, Ölandsbladet