Bläddra

Låt spelet börja

Kategorier: Modern romantik Romantik Skönlitteratur
Köp här

Låt spelet börja

Kategorier: Modern romantik Romantik Skönlitteratur
Köp här

Angelique Molin behöver ingen.  

På egen hand har hon byggt upp ett framgångsrikt datorspelsföretag, men för att kunna förverkliga en ny spelidé så behövs kapital. Hon får kontakt med Leo Connway, investeraren som behövs för att Angel Games ska kunna växa, och står plötsligt inför ett svårt val. Leo väcker långt ifrån affärsmässiga känslor hos henne vilket inte gör saker lättare. Är det värt att avslöja mer om sig själv än hon någonsin gjort, och låta någon komma nära för att snabbare ta sig framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit?    

Leo är frustrerad. Angelique Molin verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande. Men han tvivlar på om han ska gå vidare med sin investering. Vad är det företaget försöker dölja? Ju mer han gräver desto närmare kommer han Angelique och känslorna för henne som han försökt att ignorera blir allt svårare att stå emot.   

Medan gnistorna flyger mellan Angelique och Leo hotas både företaget och kärleken av det förflutna, som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir. 

 

Christina Schiller är systemutvecklaren som blev sömmerska som sedan blev romanceförfattare. Bakom sig har hon tre böcker om invånarna i det fiktiva Forsberga, och här använder hon sig av sin tidigare erfarenhet inom databranschen för att skapa en unik setting för en het romans.