Bläddra

Livet på Rosenhill

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Trädgård
Köp här

Livet på Rosenhill

Kategorier: Livsstil, hobby och fritid Trädgård
Köp här

Rosenhill är en gård och ett hem, men också ett café, en gårdsbutik, en bakluckeloppis, ett B&B och ett musteri som alla drivs ekologiskt, medvetet och med omsorg. Boken skildrar gårdens väderbitna trälador, maten som lagas från grunden och av kärlek, människorna som lever i harmoni med naturen och årstidernas vackra växlingar, från nyvakna äppelblommor till snötäckta fält.

Livet på Rosenhill är en färgstark berättelse i ord och bild som följer årstiderna och livet på en gård på Ekerö utanför Stockholm. Här får basala behov styra medan sysslorna sker på naturens villkor, vilket ger andrum och plats för reflektion.

Helén Bjurberg har jobbat många år som frilansjournalist för några av Sveriges största tidningar och magasin. Hon arbetar också som författare och har skrivit flera storsäljande böcker, däribland Livet enligt Dagny, om den 106-åriga bloggerskan Dagny Carlsson. Som författare har Helén särskilt uppskattats för sitt målande språk och starka närvarokänsla.  

Angelica Söderberg har jobbat som frilansfotograf i snart femton år. Hon har fotograferat allt från mode, inredning, mat och trädgård till porträtt och reportage för bland annat TV4, Aftonbladets bilagor och många av Bonniers populäraste titlar. Angelica är även en rutinerad studiofotograf och har under många år drivit en privat fotostudio. Hon är välkänd och uppskattad för sitt kreativa sinne och poetiska bildspråk, samt sin sällsamma förmåga att få människor att känna sig avslappnade framför kameran.