Bläddra

Lotus blues

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt

Lotus blues

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
"rasande underhållande läsning i en tillbakalutad, småironisk, hårdkokt stil och jag blir lika totalcharmad som jag blivit av Ohlssons tidigare böcker". Skånska Dagbladet
"Intrigen, språket, spänningen och de rika persongallerierna. Allt stämmer så väl". Östgöta Correspondenten
"en thriller i full fart framåt, skickligt berättad med kluriga intrig trådar och karaktärer som jag vill veta mer och mer om". Aftonbladet
Dagen då allt går åt helvete regnar det. En desperat man kommer till advokat Martin Benners kontor och berättar att hans syster behöver hjälp. Det är bara det att systern är död.
Innan hon tog sitt liv erkände hon fem mord. I tidningarna kallades hon seriemördare och gavs namnet Sara Texas. Nu vill brodern ge henne upprättelse och samtidigt hitta hennes försvunne son Mio.
Martin Benner har det mesta. Karriär, kvinnor, ett litet barn. Men han har också svagheter. Framför allt är han svag för utmaningar. Och han gör en fasansfull felbedömning i jakten på sanningen. Snabbt förvandlas han från advokat till bricka i ett spel med så höga insatser att han till sist tvingas göra det mest ofattbara av val.
Lotus blues är en hårdkokt thriller och den första delen i en serie om två. Mios blues utkommer våren 2015.
Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika kriminal- och barnboksförfattare, och har dessutom haft stora framgångar utomlands. Våren 2014 gav hon ut sin första debattbok Den bekymrade byråkraten.