Bläddra

Lyckan, kärleken och meningen med livet

Köp här

Lyckan, kärleken och meningen med livet

Köp här

1:a på New York Times bestseller list

1:a på Book Sense Bestseller

Översatt till 36 språk

Kommer att bli film med Julia Roberts i huvudrollen!

såld i över 3 miljon ex. i USA

Utvald av Oprah Winfreys bokklubb

Klockan är 3 på natten och Elizabeth Gilbert ligger på badrumsgolvet och gråter. Hon är drygt trettio, hon är gift, har ett hus utanför stan, ett framgångsrikt jobb och försöker få barn men hon är inte lycklig. En slitsam skilsmässa, en depression och en turbulent kärleksaffär senare bestämmer hon sig för att ta en "time-out".    För att på allvar ge sig själv tid och utrymme för att finna sin livsväg bestämmer hon sig för att själv ge sig ut på en lång resa under nästan ett år. I den här boken får vi följa med på hennes reseäventyr. Hon börjar i Italien där hon lär sig konsten att njuta, i Indien konsten att nå sinnesro och i Indonesien hitta balans.

En intensiv, känslig och underhållande memoar om att finna sig själv - och allt som kan hända när man tar ansvar för sitt eget välmående. Mix mellan memoar och reseskildring som läses som en roman!

Gilberts prosa är skickligt driven. Hon skriver intelligent, kvickt och med vardaglig livsglädje vilket blir näst intill oemotståndligt  New York Times Book Review

En engagerande, intelligent och underhållande memoar Time Magazine

Gilberts resa är full av magiska drömmar, visioner och mystiska tillfälligheterLos Angeles Times

Den här boken blandar berättelse och reseskildring till en underhållande läsning. Rekommenderas varmt. Library Journal