Bläddra

Lyssna & lär : mina första engelska ord

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Faktaböcker barn och ungdom
Köp här

Lyssna & lär : mina första engelska ord

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Faktaböcker barn och ungdom
Köp här
Träna på över 100 engelska ord med denna "talande" bok!

Det här är en väldigt finurlig bok som hjälper barnen att lära sig engelska ord helt på egen hand - de behöver inte ens kunna läsa.

Med hjälp av flera stora kort med olika teman (t.ex. djur, kläder, hemma m.m.) lär sig barnen att genom ljud och bild lära sig förstå, säga och skriva cirka 120 engelska ord. Helt på egen hand!

Så här går det till: På varje kort finns cirka femton engelska ord (illustrerade med bilder). Plocka upp ett kort i taget och stoppa ner det i fickan på bokens högra sida. Tryck på "Go" och sedan på valfritt ord (eller bild). Lyssna på ordet och säg efter. Barn som kan läsa kan också lära sig hur ordet stavas eftersom det står utskrivet under bilden. Kan man inte läsa går det ändå lika bra att lära sig orden genom att lyssna och titta på bilderna.

Med hjälp av den här boken kan barnen börja bygga upp ett rikt engelskt ordförråd som kommer att ge dem en bra grund när de väl börjar med engelska i skolan. Inte minst får självförtroendet sig ordentlig skjuts!

Det bästa med den här boken är att barnen själva tycker att den är så rolig att de verkligen vill sitta och arbeta i den. Att de dessutom snabbt inser att de klarar det helt själva - utan någon vuxens hjälp - är förstås ett plus både för barnen och för de vuxna. Boken är också väldigt lätt att ta med sig överallt, man kan sitta och jobba i stort sett var som helst och ljudet är utmärkt.