Bläddra

Minns mig som en ängel

Kategorier: Deckare Mysdeckare Skönlitteratur

Minns mig som en ängel

Kategorier: Deckare Mysdeckare Skönlitteratur
Köp här
Det litterära sällskapet möts på vackra Bjertorp slott för att under trivsamma former enas om vilken författare som ska tilldelas ett prestigefullt pris. Men inget blir som de tänkt sig. Under kvällen avslöjar ordföranden oväntat att han vet vem som ska få årets Nobelpris i litteratur. Morgonen därpå hittar man en av sällskapets medlemmar död under märkliga omständigheter. Plötsligt förbyts den trevliga samvaron i en mardrömslik jakt på en oberäknelig mördare som tycks vara ute efter fler offer.
Litteraturforskaren Helena Waller dras allt längre in i det otäcka morddrama som utspelar sig i det vackra västgötska landskapet ett drama som tycks ha egendomliga beröringspunkter med en gammal kärlekshistoria, en okänd opera och den danska författarinnan Karen Blixen.
Kristina Appelqvist är frilansskribent, kommunikationskonsult och författare. Med sina fyra tidigare deckare har Appelqvist vunnit många trogna läsare. De blå damerna gick rakt in på försäljningstoppen när den utgavs i pocket. Minns mig som en ängel är Appelqvists första bok på Piratförlaget.
Underhållande mordhistoria! Göteborgs-Posten
en deckare med otroligt många pusselbitar, som Kristina Appelqvist har fogat samman på ett ytterst listigt sätt. Precis så som det ska vara. Skövde Nyheter
"Jag tycker om att Kristina Appelqvists hjältinna är en rätt vanlig kvinna som bor i en småstad. Kristina Appelqvist skriver i en tradition som påminner om det småputtrigt engelska. Jag tänker på författare som P.D. James eller Dorothy Sayers. Borås Tidning