Bläddra

Moder Liv

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här

Moder Liv

Kategorier: Biografier och litteraturvetenskap Biografier, sanna berättelser, essäer etc.
Köp här

I Moder Liv berättar Ewa Fröling personligt om sitt liv, men också om moderskap, känslor, nutidshändelser, möten och funderingar.

Ewa Fröling är en av Sveriges mest hyllade och välkända skådespelare med en lång och bred karriär bakom sig, hon har bland annat medverkat i Ingmar Bergmans filmklassiker Fanny och Alexander. Nu kommer hennes första bok, den självbiografiska Moder Liv, där hon delar med sig av sin berättelse.

I centrum står cancerresan som började i april 2015 och förändrade allt. "Efter den här resan har jag varit tvungen att skrapa ihop mig själv. Skrivandet blev ett verktyg. Jag började forska i det jag varit med om. Mina texter har formats till en berättelse som är skör, stark och arg på samma gång. Jag hoppas att boken ska kunna stärka andra kvinnor i samma situation", säger hon. Texterna är vackra och gripande - en blandning av prosa och poesi.

EWA FRÖLING (född 1952) är skådespelare och regissör. Hon har medverkat i ett 50-tal filmer och är även internationellt känd. På senare tid har hon också arbetat som fotomodell.