Bläddra

Modern akvarell

Kategorier: Hantverk och handarbete Livsstil, hobby och fritid
Köp här

Modern akvarell

Kategorier: Hantverk och handarbete Livsstil, hobby och fritid
Köp här

"Boken, som har enkla steg-för-steg-övningar med fina, informativa bilder i färg, känns fräsch och modern... Du lär dig måla akvarell med enkla och tydliga instruktioner"

Bibliotekstjänst, Britt Forssmed

Plocka upp penseln så sätter vi igång!

Att måla akvarell är trendigare än någonsin, och med Modern akvarell får nybörjaren en gui­de till att måla akvarell med enkla och tydliga instruktioner.

Boken presenterar de viktigaste verktygen, grundläggande penseldrag, nybörjar­målning och färgblandningstekniker, samt enkla instruktioner som visar hur du kan måla allt från former och mönster till blommor och abstrakta landskap. Det är bara att plocka upp penseln och sätta igång!

Du kommer att få de nycklar som snart gör att du förmodligen till din egen förvåning ritar både fina rosor, buskar, interiörer och landskap.

Motiv som stora, flikiga monsterablad blandas med kaktusar, stjärnhimlen, moderna möbler, drömsk skog och snirkliga bokstäver här finns det mesta för den som vill måla modernt med akvarell!

Innehåll:
Komma igång
Utforska färger
Markeringar och penseldrag
Former & mönster
Maskeringstekniker
Måla växter
Måla djur, landskap & mer

Kristin Van Leuven är akvarellkonstnär och mest känd för sin lediga stil och moderna inställ­ning till målning. Akvarellmålning blev hennes favorit eftersom det är så oförutsägbart. Hon inspireras av naturen.