Bläddra

Nalle Puh. Samlade berättelser och verser

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Faktaböcker barn och ungdom
Köp här

Nalle Puh. Samlade berättelser och verser

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Faktaböcker barn och ungdom
Köp här

En liten pojke vid namn Christoffer Robin bad en gång att få höra en saga om sig själv och sin teddybjörn. Det blev inte bara en saga utan två hela böcker om björnen Nalle Puh och alla de andra djuren i Sjumilaskogen. Böckerna har blivit klassiker och heter Nalle Puh och Nalle Puhs hörna.

I Sjumilaskogen finns inga förståndiga vuxna. Pojken Christoffer Robin är den självskrivne ledaren. Det är han som hjälper Nasse undan Heffaklumpar och andra farligheter. Det är också han som kramar om Nalle Puh och talar om att han är världens bästa björn.

I När vi var mycket små och Nu är vi sex finns de välkända barnverserna om Milnes son Christoffer Robin och hans värld samlade.

NallePuh. Samlade berättelser och verser innehåller alla dessa fyra böcker. En komplett samling av Nalle Puh, med färglagda illustrationer av E. H. Shepard. En praktfull och vacker utgåva som innehåller allt. Originalböckerna kom ut i England mellan 1924-28. Bonniers Juniorförlag gav ut all fyra böckerna i färg var för sig 1990.

Figurerna bygger på Christopher Robins verkliga leksaker och historien utspelar sig i skogen i närheten av familjen Milnes hem.