Bläddra

Över gränsen och andra erotiska noveller

Kategorier: Erotik Noveller Skönlitteratur Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

Över gränsen och andra erotiska noveller

Kategorier: Erotik Noveller Skönlitteratur Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här
Magdalena satt i mitten med de unga männen på var sin sida. Erik märkte att Jaromir var upphetsad, han hade aldrig sett honom på det viset förut, kamraten andades tungt och fort, och rodnade lite. Jaromir gick upp på huk och viskade:
- Får jag smeka dig?
Magdalena svarade inte, då lade han handen på hennes knä. Han smekte försiktigt med fingertopparna ned för vaden, det frasade svagt i det vita nylonet i strumporna. Sedan drog han handen uppåt igen, Magdalena gnydde till, men rörde sig inte.
Fingrarna gled ned på insidan av låret och drog upp klänningsfållen en bit, tills strumpan slutade och vitt skinn blottades, vitare än strumpan, det knottrade sig, hon liksom spände hela kroppen.


Tretton erotiska noveller fyllda med fantasifull vällust. Ibland balanserar de på gränsen, ibland kliver de över den. I fantasin är allting tillåtet.

Du får bland annat vara med om en mycket speciell lektion i krokiteckning; följa med bögparet till sexologen som ger dem deras livs största överraskning; uppleva en stunds äktenskapslycka som inte alls är vad den verkar vara, och testa gränserna med ett gäng fotbollsgrabbar.

En samling som gör dig eggad, ibland provocerad, och rentav hjälper dig att uppleva nya former av njutning.

Carl-Michael Edenborg (f. 1967) är förlagsman, översättare och författare till bland annat Mitt grymma öde (2012) och Augustprisnominerade Alkemistens dotter (2014). Novellsamlingen Över gränsen innehåller också ett nyskrivet kapitel till den sistnämnda romanen - "Rebis och Andreas kärleksnatt".

"Det är rakt på sak: passion på ett lustfyllt sätt men ändå med en viss stil. [...] skriva kan [Edenborg]."
Milena Bergquist, Femina

"Man anar en verklig skrivglädje, som smittar av sig på hela novellsamlingen. Det är helt enkelt den mest upphetsande beståndsdelen av alla."
Mikael Mildén, Fria Tidningen