Bläddra

På hundens sida

Kategorier: Djur och natur Hundar Husdjur Livsstil, hobby och fritid
Köp här

På hundens sida

Kategorier: Djur och natur Hundar Husdjur Livsstil, hobby och fritid
Köp här
"Varför är vi så många som älskar hundar och vill ge dem allt och lite till? Hos mig själv och många andra kan jag se att samvaron med en hund plockar fram det allra bästa i oss. En hund lägger sitt liv och sitt förtroende i våra händer och vi mår fantastiskt bra av att få bereda glädje och vara snälla. Att ge en annan varelse uppmärksamhet är att ge kärlek och vi mår bra av att slösa med kärleken."

I den här boken möter du ett antal mattar och hussar som har bjudit in hemlösa, ibland illa behandlade eller på andra sätt behövande hundar i sina liv, s k omplaceringshundar. Det som kan bli en fantastisk gåva kan också medföra svårigheter - och ju bättre förberedd man är desto lättare kan man hantera både förväntade och oväntade händelser. Deras berättelser är berörande, fascinerande och mycket lärorika!

Du möter också författarens egna två hundar; Selma som kom till familjen redan som valp och Garbo som tassade in som fyraåring. "De små vardagliga episoderna med hundar är så berikande och jag hoppas kunna inspirera till en djupare kommunikation med hunden och till att SE den med hjärtat. Hundens förmåga att kommunicera med oss är fantastisk - om vi bara ger den en chans!"