Bläddra

Rädda världen och krama mej

Rädda världen och krama mej

Trovärdigt, träffsäkert och roligt!Nu är den här, den sjätte boken om Rosa! De tidigare böckerna har fått fina recensioner, blivit huvudböcker i bokklubbar och legat på försäljningstopplistor. Lovord som äkta, trovärdigt, träffsäkert och roligt dyker alltid upp i samband med Rosaböckerna.

Rosa är ihop med Anton. Anton är inte som andra killar. Han vill verkligen något. Och han bryr sig. Om jorden, alla djur och om Rosa. Men efter ett tag känns det som han inte har någon åsikt längre. Gör allt som Rosa vill. Vad hände med den där engagerade killen hon träffade för ett par månader sedan?    Och Ville följer allt från sidan. Kärleksbreven som han får känns inte så himla viktiga, men det är klart, Leila är schyst och söt och allt. Men om Ville skulle få önska vem som skrev kärleksbrev till honom finns bara en person. En som både är söt och schyst. Och upptagen. Antons tjej. Rosa.

Böckerna om Rosa är mysig läsning. Rosa är en tjej som man gillar - hon är kul och schyst och vet vad hon vill. Dessutom förhöjer Johan Unenges humoristiska och pricksäkra illustrationer läsupplevelsen.

Livet enligt Rosa har gått som serie i Kamratposten sedan 2003, och Sveriges Television sände tolv avsnitt med Rosa under våren 2005. I januari 2007 hade dessutom långfilmen Rosa - THE MOVIE premiär.