Bläddra

Rita! : målarbok för kreativa

Kategorier: Hantverk och handarbete Livsstil, hobby och fritid Målarböcker och pysselböcker för vuxna
Köp här

Rita! : målarbok för kreativa

Kategorier: Hantverk och handarbete Livsstil, hobby och fritid Målarböcker och pysselböcker för vuxna
Köp här
Om din hjärna går på högvarv och du har svårt att släppa vardagsstressen kan det här vara boken du behöver för att komma till ro.
Med Rita! Målarbok för kreativa får du färglägga och klottra samtidigt som du låter dina tankar sakta in. Fokus och kreativitet har stressreducerande effekter som alla kan dra nytta av. Låt pennan löpa i lediga krumelurer eller färglägg de komplexa detaljerna i bokens olika illustrationer, och upplev lugnet som kommer av att fokusera på en enkel uppgift.
Här finns inga regler eller invecklade steg-för-steg-instruktioner, och du behöver inte oroa dig för att göra fel eller misslyckas - du behöver inte ens hålla dig innanför linjerna om du inte vill.
Varje illustration är omsorgsfullt gjord så att även nybörjaren ska kunna njuta av att skapa något vackert. Allt du behöver göra är att välja en penna.

HANNAH DAVIES är från Wales och är ursprungligen textilmönsterdesigner. I hennes arbete som illustratör märks detta i ett intresse för oerhört detaljerade mönster.

RICHARD MERRITT är från London och arbetar som illustratör. Han har bland annat gjort flera barnböcker och illustrationer för en mängd olika tidningar.

CINDY WILDE är illustratör och bosatt i Bristol. Hon har tidigare gjort flera ritböcker.