Bläddra

Romantiken i mitt liv : 50 berättelser av kvinnor och män som fyllt 60

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Romantiken i mitt liv : 50 berättelser av kvinnor och män som fyllt 60

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
En bok om kärlek och känslor, längtan och drömmar, passion och svartsjuka, ömhet och tålamod, humor och vemod, glädje och sorg.

Vi möter Sven-Bertil Taube, Maud Adams, Anders Wall, Christina Schollin, Carl Jan Granquist, Susanne Osten, Leif GW Persson, Ulrika Hydman-Vallien, Erland Josephson, Rigmor Robèrt, Arne Weise, Bibi Andersson, Ulf Adelsohn, Elsebeth Welander-Berggren, Per Myrberg, Gio Petré, Sverker Åström och många andra.

Alla berättar de sin romantiska livshistoria för fotografen och författaren Ewa Rudling. Och eftersom alla medverkande fyllt 60 har de mycket att berätta. Texterna ger intryck av det slags nakna, sköra sanningar man berättar under en god middag med en nära vän. Inga spärrar, ärligt och öppet berättat. Ewa Rudling har fört penna med lätt hand, som om hon kastade ner det viktigaste på servetten där vid bordet.

I boken får vi de mest skilda exempel på hur man kan uttrycka romantiska känslor. Högt och lågt, vardag och fest, passion och tristess.

Alla intervjuade i boken porträtteras i helsidesbilder, i känsliga och infallsrika bilder, som inte bara framhåller de avbildades unika personligheter utan också Ewa Rudlings kärlek till bilden och alla hon väljer att porträttera.

Romantiken i mitt liv lär oss konsten att vinna och behålla kärlek. En utmärkt bok att läsa själv för att bli en mer kärleksfull partner. En välkommen gåva till din partner, din mamma eller pappa. En perfekt present till en jubilar eller ett par som firar sin bröllopsdag. En given julklappsgåva.