Bläddra

Sången om Susannah

Kategorier: Äventyrsromaner Fantasy Modern skräck Science fiction Skönlitteratur Skräck Vilda västernromaner
Köp här

Sången om Susannah

Kategorier: Äventyrsromaner Fantasy Modern skräck Science fiction Skönlitteratur Skräck Vilda västernromaner
Köp här
Demonmodern Mia har bara ett enda mål i sikte: att ge liv åt sin son vid en förutbestämd plats på Manhattans East 60th Street. Hon har därför tagit Susannah Deans kropp i besittning och även, med hjälp av De tretton svarta, förflyttat Susannah till New York, sommaren 1999. En plats där Susannah känner sig fullkomligt ensam och vilse.

Fader Callahan, den 11-årige Jake Chambers och det talande husdjuret "Billy-Bumbler" Oy följer efter för att i tid kunna rädda Susannah och därmed även förhindra en händelse som skulle komma att förgöra Det mörka tornet. Samtidigt befinner sig Roland tillsammans med Susannahs make Eddie i Maine, år 1977, där de letar efter bokhandlaren Calvin Tower som jagas av gangsterbossen Enrico Balazar och hans gäng. Och medan sökandet pågår korsas deras väg av en helt okänd författare som precis kommit ut med sin första bok. Hans namn är Stephen King ...

Den näst sista delen i Stephen Kings storslagna och originella epos ger läsaren ledtrådar för att lösa det märkliga mysteriet med Det mörka tornet. Det är en fartfylld, spännande berättelse som bjuder på två oförglömliga upplösningar, vilka bäddar för den slutgiltiga finalen i den avslutande boken.

Pressröster om Sången om Susannah:

"Stephen King är som bäst när han skriver om mörka krafter som kryper under skinnet på mänskligheten."
- New York Times

"Den sjätte delen i detta gigantiska opus slutar plötsligt, med den största cliffhangern i Kings karriär."
- Pubblishers Weekly

"[...] allteftersom boken lider mot sitt slut i ett rasande tempo som gör att man inte kan lägga den ifrån sig, kommer läsarna att känna sig väl förberedda inför den avslutande delen."
- The Boston Globe