Bläddra

Sista gången jag såg dig

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor Thrillers
Köp här

Sista gången jag såg dig

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor Thrillers
Köp här

Psykologisk thriller som sticker ut i mängden!

Kate English har allt. Men ett sms förvandlar hennes lyxiga tillvaro till ett helvete

Kate Englishs mamma har hittats brutalt mördad i sitt hem i en skyddad och välbärgad förort till Baltimore. Utom sig av sorg får hon oväntat stöd av sin gamla barndomsvän, Blaire Barrington, som efter många års tystnad dyker upp på begravningen.

Kort därefter får Kate ett anonymt hot-sms och genast förvandlas sorgen till ren skräck. Sms:en fortsätter att komma, alltmer makabra och hotfulla. Trots att polisen arbetar febrilt med fallet verkar de inte komma någonvart, så Blaire bestämmer sig för att påbörja en egen utredning.

Allteftersom hon gräver djupare och pratar med Kates grannar, vänner och bekanta förstår hon att allt inte är som det ska i överklassen. Otrohet, lögner och svek kommer obönhörligt upp till ytan och Blaire fortsätter envist att söka efter Lilys mördare. Mördaren kan vara vem som helst bland dem, och oavsett vem det är står Kate näst på tur.  

"En beroendeframkallande debut."

- Karin Slaughter

"Du kommer älska varenda djävulsk vändning."

- People

"Späckad med avundsjuka, falsk- och maktspel, en bok man lätt blir uppslukad av. Och så innehåller den en riktig twist på slutet!"

- Reese Witherspoon

"En av de bästa psykologiska spänningsromanerna du kommer att läsa i år."

- Lee Child

***

Liv Constantine är en pseudonym för författarsystrarna Lynne och Valerie Constantine. De bor i var sin ände av USA men tillbringar timmar varje dag med att prata över Facetime och mejlbomba varandra.