Bläddra

Sniglarna

Kategorier: Modern skräck Skönlitteratur Skräck
Köp här

Sniglarna

Kategorier: Modern skräck Skönlitteratur Skräck
Köp här
Jennifer besöker sina morföräldrar. I deras lilla radhus är det mesta som vanligt. Mormor pysslar med trädgården och morfar lyssnar på sin gamla radio. Men kanske håller något på att hända? Det har dykt upp sniglar i trädgården. När mörkret kommer glider deras bruna, blöta kroppar tyst över gräset och tuggar i sig allt. Mormor säger att de äter allt och dras till döende kött. Med hjälp av salt samlar hon dem. Det blir fler och fler. Vad kommer de att göra?

Ett ord som många med fasa fick ta i sin mun under 1980-talet var mördarsniglar. Sniglarna började invadera trädgårdar i hela Sverige. De fick sitt öknamn av att de äter allt i sin väg, till och med andra, döda sniglar. Nu kommer Jessica Schiefauer med Sniglarna. En lågmält krypande skräckhistoria i det korta formatet. Här ställs tradition mot modernitet - det gamla invanda mot det skräckfyllda mötet med det okända och oförklarliga.

Boken finns även som e-bok och digital ljudbok.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.