Bläddra

Spot On 1

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk

Spot On 1

Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: språk
Köp här
Spot On 1

Spot On 1 riktar sig till studenter som läser grundläggande engelska - delkurs 1. Här möter vi ett fast persongalleri: Läraren John från England och sex studenter från olika länder (Brasilien, Somalia, Syrien, Afghanistan, Sverige och Indien) som läser engelska på vuxenutbildningen i Sverige. Mötet med karaktärerna skapar igenkänning och höjer motivationen.

Kapitlen är uppbyggda utifrån olika teman så som vardag, hälsa, yrkesliv och utbildning. Boken innehåller också fakta om geografi, kultur och traditioner på de Brittiska öarna.

Teman och lärandemål är noga anpassade för vuxna studenter. Boken är helt på engelska - en fördel i klassrum med elever med annan språkbakgrund än den svenska.

Spot On 2

Spot On 2 riktar sig till studenter som läser grundläggande engelska - delkurs 2. Även i denna bok får vi följa läraren John och de sex studenterna från Spot On 1. Mötet med karaktärerna skapar igenkänning och höjer motivationen.

I Spot On 2 fördjupar och breddar studenterna sina kunskaper och färdigheter i det engelska språket och får lära sig om fler länder i den engelsktalande världen. Det tydliga upplägget från delkurs 1 fortsätter i delkurs 2.

Utkommer hösten 2023