Bläddra

Stanna aldrig på motorvägen

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers

Stanna aldrig på motorvägen

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Diana är en framgångsrik ensamstående mamma. När barnen ska vara hos sin pappa över helgen ska hon hälsa på sina vänner på landet. Efter att ha blivit sinkad av en avundsjuk manlig kollega kommer hon äntligen iväg. Efter ett tag upptäcker hon att hon är förföljd av en svart skåpbil. Vad hon än gör finns strålkastarna där bakom henne. Hon minns att hon hört om en våldtäktsman som överfaller ensamma kvinnor på motorvägen. Är hon hans nästa offer? Den halsbrytande biljakten är inte den enda pulshöjaren i den här berättelsen. När slutet kommer är det inte som vi tror.

En klassisk och fängslande berättelse av Jeffrey Archer.

Jeffrey Archer debuterade 1974 och är en av de mest framgångsrika brittiska författarna med mer än 320 miljoner böcker sålda. Han är före detta politiker och skriver ofta politiska thrillers.

I den här klassiska berättelsen, med drag av vandringssägen, spelar han på rädslan att bli förföljd. En rädsla många kan känna igen sig i.

I en kort men suggestivt berättad historia med ett överraskande slut håller han läsaren på spänn hela vägen till slutet.

Boken finns även som e-bok och digital ljudbok.