Bläddra

Star

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Star

Kategorier: Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
Pamela Andersons debutroman Star är rolig, utmanande och fängslande - ett måste för alla chick-lit fans och för alla som är det minsta nyfikna på att få en glimt in bakom kulisserna i Hollywood!

Pamela Anderson använder skamlöst sina egna erfarenheter för att skildra de mycket rika och glamourösa, och hon gör det på ett sätt som får oss att skratta högt under läsningen. Här möter vi uppblåsta egon, uppumpade D-kupor och hårdblonderade B-skådespelare.
Men det är också en berättelse om Star Wood Leigh, en vacker blondin med ett stort hjärta, naiv och troskyldig ibland, men med stor aptit på livet. Och med en äventyrslust som tar henne från småstadens dubbeljobb på skönhetssalonger och kaféer till modellkontrakt och kändispartyn bland de förmögna och hänsynslösa.

Hot spot – attityd, flärd och underhållning!
Hot spot är en ny utgivningslinje på Prisma där vi erbjuder den mest underhållande läsningen från de internationella bestsellerlistorna på svenska. Direkt till ett lågt pris! Det här är underhållande, heta böcker med attityd och flärd – som gjorda för alla som vill drömma sig bort en stund.