Bläddra

Stil med Thulin

Kategorier: Livsstil och stilguider Livsstil, hobby och fritid Mode och stilguider

Stil med Thulin

Kategorier: Livsstil och stilguider Livsstil, hobby och fritid Mode och stilguider
Köp här

Vem är du och vad vill du utstråla?

Stil kan vara dyrt, strikt och välskräddat, det kan vara extremt kvinnligt i formen eller mer elegant avspänt och sportigt eller i vintagestil. En del kvinnor har redan funnit den stil som passar dem bäst. Andra behöver lite hjälp på traven. Camilla Thulin gör det garanterat lättare för dig att hitta din mogna stil! Här ger hon massor av tips och råd om hur du ska hitta de kläder som framhäver dig bäst och som du trivs i. Det handlar om att våga klä sig som den man är, att våga betona sin personlighet.

Och just personlighet, vackert snitt, smickrande skärning och tacksamma material är Camilla Thulins paroll. Det ska vara praktiskt, snyggt och kvinnligt, tycker Camilla och ger oss hela sitt kunnande illustrerat på sitt personliga och karismatiska sätt - rätt accessoarer, skor, festkläder och underkläder med bästa passformen, liksom frisyrer och smarta sminktips som trollar fram det bästa hos dig!

I sin efterlängtade, tredje bok om stil ger Camilla Thulin massor av tips och råd om hur du ska hitta de kläder som framhäver dig bäst och som du trivs i. Boken är illustrerad med foton tagna av Niklas Palmlöf och Camillas egna teckningar.

Ur innehållet: Shoppingtips; Råd om garderobsrensning; Skötselråd för såväl kläder och skor som dig själv; Camilla själv transformeras med ny make-up i tydliga steg-för-steg-bilder; Underkläder för alla tillfällen