Bläddra

Sweetheart

Kategorier: Deckare Skönlitteratur

Sweetheart

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här

En högoktanig uppföljare till Heartsick, thrillern som tog spänningsläsare världen över med storm. Den vackra, intelligenta och ökända seriemördaren Gretchen Lowell och kriminalpolis Archie Sheridan är här igen.

Den grävande journalisten Susan Ward ska precis publicera sitt livs scoop. Hon har hittat bevis för ryktena om en välrespekterad senators förkärlek för unga väldigt unga flickor. Men dagen före publiceringen dödas senatorn i en bilolycka. Bredvid honom hittas Susans Wards viktigaste källa.

Archie Sheridan försöker leva ett normalt liv med sin familj. Men i tankarna är han ständigt hos Gretchen Lowell. Seriemördaren som nästan torterade honom till döds, men som av någon anledning ändå räddade livet på honom och överlämnade sig själv till polisen. Nu sitter Gretchen inlåst och Archie försöker förgäves glömma henne.

Då händer det otänkbara. Gretchen lyckas rymma under en fångtransport. Archie inser att han är den enda människan som kan hindra henne från att döda igen. Och det faktum att Gretchen rör sig fritt på gatorna gör Archie och alla han älskar till dödliga måltavlor.