Bläddra

Tigers bok

Tigers bok

Köp här

Tiger är en av barnboksvärldens mest skuttiga figurer, älskad av läsare världen över. Häng med på tokigheter med randiga förtecken!

Denna bok innehåller två berättelser efter A.A. Milnes bok om Nalle Puh, illustrerade med Walt Disney's klassiska bilder. Den första handlar om när Tiger kommer till Sjumilaskogen för första gången och blir bjuden på frukost, men inte verkar tycka någonting är gott. I den andra försöker de andra djuren avskutta honom för att han ska bli lite lugnare, men ett djur som Tiger går inte att ändra på.

"En liten gyllene bok" är en serie böcker som många föräldrar, mor- och farföräldrar känner igen från sin egen barndom. Böckernas vackra illustrationer och tidlösa berättelser tillhör en bilderboksskatt, som nu återigen finns att läsa för barnen. Självklart har böckerna fått det klassiska originalutseendet med den karaktäristiska gyllene ryggen.

Den första boken om Nalle Puh publicerades 1926 och har sålts i över 20 miljoner exemplar. Nu låter vi nya läsare möta alla de älskvärda figurerna i Sjumilaskogen.