Bläddra

Tills lögnen skiljer oss åt

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Tills lögnen skiljer oss åt

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

TILLS LÖGNEN SKILJER OSS ÅT är berättelsen om två väninnor, Birgitta och Marika. Båda har drabbats hårt av otrogna män. De startar konsultbyrån Bimabeli. De får hjälp av två andra kvinnor, en dataexpert och en reporter. Tillsammans har de kunskap, erfarenhet och mod. De hjälper andra kvinnor som råkat illa ut.

  Bimabelis första uppdrag handlar om vardagens svek och lögner. Men snart dras undersökarna in i något som är mycket större och farligare än vanlig otrohet.   TILLS LÖGNEN SKILJER OSS ÅT är även en historia om dig, som vet att livet kan bjuda på obehagliga överraskningar. Men allt vet du inte om otrohet, inte än. TILLS LÖGNEN SKILJER OSS ÅT är första delen i en serie om konsultbyrån Bimabeli.  

Vendela Flykt är pseudonym för en svensk författare. Berättelserna i den här romanen bygge delvis på författarens egna erfarenheter och på samtal med män och kvinnor som delat med sig av sina upplevelser av lögner och svikna löften. Tilläggas bör är att berättelsens manus var skrivet och avslutat innan den stora och viktiga me too-debatten tog form.