Bläddra

Tunneln i slutet av ljuset

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Köp här

Tunneln i slutet av ljuset

Kategorier: Skönlitteratur Thrillers
Köp här
Tunneln i slutet av ljuset / Martin Falkman

En man besatt av att dö.
En man besatt av att döda.
Vad händer när de två möts?

Francis Becker lider av ångest och dödslängtan: arbetet är ett tidsfördriv, hans livs stora kärlek har lämnat honom. På Internets mörka sidor hittar han lösningen. En person erbjuder miljontals kronor för att få mörda någon.
Enda haken är att Francis inte får veta när han ska dö. Han kastar sig huvudstupa in i en tillvaro utan konsekvenser där pengarna flödar, kvinnorna står i kö och gränserna mellan rätt och fel suddas ut. För första gången någonsin upplever Francis Becker eufori.
Tills mejlet kommer som ändrar allt.

Tunneln i slutet av ljuset är en psykologisk spänningsroman om hur långt en människa kan gå i sitt sökande efter livets eller dödens mening. Det är en berättelse om hur statusjakt och vanföreställningar kan förvrida oss.
Hur mycket är ditt liv värt?

Om författaren MARTIN FALKMAN, född 1976 i Helsingborg, driver sedan flera år bokbloggen Den döda zonen, som fokuserar på spänningslitteratur och kriminalromaner. Han arbetar med kommunikation på en biståndsorganisation och är också en flitigt anlitad lektör åt bokförlag. Tunneln i slutet av ljuset är hans debutroman. Mer information hittas på www.dodazonen.com.