Bläddra

Under ytan

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Under ytan

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
Carrie Bell är tjugotre år och har varit tillsammans med Mike Mayer i åtta år. Ett självklart par i allas ögon, men i bilen på väg mot Clausens Pier och den årliga vårpicknicken med gamla kompisar vill Carrie göra slut på deras relation. Innan hon hinner säga något dyker Mike från piren ner i det oväntat grunda vattnet. På ett ögonblick förändras deras värld. När Mike vaknar upp ur sin koma är han förlamad från midjan och neråt. Han är för alltid rullstolsbunden och Carries stora dilemma är om hon ska stanna kvar hos honom eller gå vidare med sitt eget liv.

Efter en sommar med täta sjukhusbesök och dåligt samvete packar Carrie sin bil och utan att berätta för någon åker hon till New York.
I New York möter Carrie Kilroy, en vuxen man med stark integritet och upplever för första gången en sinnlig och djup kärlek. Men en dag ringer telefonen

Ann Packer har fått James Michener Award och väckte uppmärksamhet när hon 1992 fick O. Henry Award. Under ytan utsågs som första val 2003 av Good Morning America Read This! Bokklubb. Ann Packer bor i norra Kalifornien tillsammans med man och två barn.