Bläddra

Vänner : en roligare gästbok

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror Presentböcker

Vänner : en roligare gästbok

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror Presentböcker
Köp här
Den här boken handlar om dina vänner. I boken fyller dina vänner i svaren på frågorna och lämnar en personlig hälsning. Så lägg undan mobiltelefonerna en stund, ta istället fram denna gästbok och lär känna varandra på nytt!

Recensioner: 
"Hade du en vänskapsbok när du var yngre? Nu har förlaget Nicotext släppt en slags vänskapsbok 2.0. För vet du egentligen vilken politiker dina vänner älskar? Vilken tv-serie de hatar? Vilken som är deras bästa raggningsfras? Med boken Vänner, 249 kr, lär du känna dina vänner och om tio år kan ni titta tillbaka på svaren och, med stor sannolikhet, skratta."VeckoRevyn, augusti 2017

"Minns ni Mina vänner-böckerna där man skrev ner sina favoriter och framtida drömmar? Nu har det kommit en modern version "Vänner en roligare gästbok" där du bl a skriver ner "politiker jag älskar" eller din "bästa raggningsfras". Det finns även blanka sidor för dina hälsningar, som i en vanlig gästbok."
Allas, nr 32, 2017

"Tips för större tillställningar som bröllop! [...] En bra bok att ha för att få koll på sina vänner."
Helgstart, K103 Göteborgs Studentradio, 19 maj 2017

"Boken bjuder in till skratt och eftertanke. Ett roligt inslag på festen eller middagen. Ett annat tips är att samla dina vänner och överlämna den ifyllda boken till en gemensam kompis som present. En uppskattad gåva!"
Tidningen Nära, nr 6, 2017