Bläddra

Vår bröllopsbok

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror

Vår bröllopsbok

Kategorier: Diverse Livsstil, hobby och fritid Pappersvaror
Köp här

En bok för par som planerar sina liv tillsammans. Med hjälp av filosofiska frågor om er själva, bröllopet och framtiden samlar ni minnen och planerar för vad som komma skall i en behändig fylla-i-bok, som även fungerar som en gästbok på er bröllopsdag. Svara på vilket efternamn ni vill ha, ert första intryck av varandra och hur ni skulle vilja bo. Vår bröllopsbok samlar era minnen och framtidsplaner på ett och samma ställe och blir till ett minne för resten av livet.

Recensioner:
"Det perfekta komplementet inför den stora dagen."
Bröllopsguiden.se, 2 juni 2017

"Med Vår bröllopsbok blir det lättare att få ihop hela kalaset! Den fungerar även som en gästbok på själva bröllopsdagen och gästerna får även läsa och ta del av parets bakgrund och framtidsplaner genom filosofiska och roliga frågor som paret svarat på före bröllopet." 
Aftonbladet Söndag, 4 mars 2018

"För den som inte vill hålla koll på allt i mobilen så kommer nu nya boken Vår bröllopsbok, med planeringshjälp och komihåglistor på ett gammalt hederligt analogt sätt. Plus en gästboksdel, där släkt och vänner kan skriva sina hälsningar på själva bröllopsdagen."
Amelia vår, 7 mars 2018