Bläddra

Varma vindar

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Varma vindar

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
Sanna trivs på sitt jobb i presentbutiken Rosa Rummet. Det var här hon mötte David. Han som gör henne glad och pirrig. Men vad händer med känslorna när det blir missförstånd? Och hur ska två blyga men förälskade människor våga prata om det allra mest privata - kärlek och sex?

Varma vindar är den andra boken i den romantiska trilogin om Sanna. Böckerna kretsar runt presentbutiken Rosa Rummet. Det är inkluderande berättelser som handlar om längtan och passion, och om vikten av att kommunicera, och vara rädda om varandra.

Amanda Hellberg har skrivit många hyllade böcker. Hon är en mästare på att beskriva relationer. Amanda växte upp i Västergötland och bor sedan länge i England med sin familj. När hon inte skriver målar hon tavlor. De romantiska böckerna om Sanna ligger Amanda Hellberg varmt om hjärtat.

BTJ:s recension av del ett i serien Rosa rummet - Kalla fötter: ”Kalla fötter är charmig feelgood som trots sin komprimerade form innehåller stora doser romantik och mys. Berättelsen är skriven direkt som lättläst och är alltså inte en bearbetning, vilket är en fördel. Språket präglas av ett okomplicerat ordförråd och korta meningar och passar den som är ny i svenska och den som är ovan vid läsning.” (Christine Karlsson, BTJ-häfte nr 5/2021)

Boken finns även som e-bok och digital ljudbok.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.