Bläddra

Viskningar

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Viskningar

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
Det är augusti 1984. Eva hittar en gammal bandspelare på jobbet. Vaktmästaren säger att den är trasig, men Eva känner att det är något visst med den. Hon provar att spela in en intervju med sin kollega Marie. Bandspelaren verkar fungera. Men på kvällen när Eva ska lyssna på bandet hör hon något helt annat än det de spelade in. Hon hör en röst. En viskning …

Viskningar är en psykologisk skräckroman som kretsar kring vänskap och integritet, sanningens kraft och hemligheter som är svåra att bevara.

Jenny Lundin är född i Stockholm och bosatt i Dalarna. Hon debuterade 2015 med den hyllade novellsamlingen Nere på Flower and Dean Street - och andra historier. Hon har även skrivit ett antal skräcknoveller som sänts i Sveriges Radios serie Skymningsland. Tillsammans med författaren Madeleine Bäck driver hon podden Skräckologerna.

Boken finns även som e-bok och ljudbok.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.