Bläddra

Dagen noll

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här

Dagen noll

Kategorier: Deckare Skönlitteratur
Köp här
Krigshjalten John Puller arbetar inom den amerikanska armens kriminalpolis och har rykte om sig att vara deras absolut skickligaste utredare. Nar en familj med militar koppling hittas brutalt mordad i ett avlagset horn av West Virginia skickas Puller darfor omgaende dit for att undersoka saken.

I sin jakt pa sanningen slar Puller sig ihop med ortens kriminalpolis, Sam Cole, en kvinna som i likhet med John har sina egna demoner att kampa mot. De bada mordutredarna inser snabbt att fallet ar betydligt mer komplicerat och omfattande an det forst verkat. Ett villospar leder till ett annat och Puller och Cole forstar att detta ar en utredning dar ingenting ar vad det ser ut att vara.

Nar de bada utredarna upptacker planerna pa en hotande sammansvarjning vars foljder kommer att na langt bortom West Virginias berg, tvingas Puller att vanda sig till den enda person han vet kan avstyra katastrofen. Puller vet att han maste besegra sitt lands fiender for att undvika total forodelse. Men tiden rinner snabbt ivag och man kan inte doda nagon man inte vet ar pa vag.

Observera att det på ryggen på konvolutet tyvärr felaktigt står Dubbelspel istället för Dagen noll. Ifall detta är ett problem vänligen köp Cdboken eller filen istället.