Bläddra

Dubbelgångare

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här

Dubbelgångare

Kategorier: Deckare Polisromaner Skönlitteratur Skönlitteratur i översättning Skönlitteratur: specialutgåvor
Köp här
När rättsläkare Maura Isles efter en intensiv konferensvecka i Paris kommer hem till sitt hus möts hon av blinkande blåljus. Kriminalassistent Jane Rizzoli tar emot henne och leder henne till en bil som står parkerad utanför huset. I bilen sitter en död kvinna, skjuten med ett skott i huvudet. Mauras blod fryser till is. Den mördade kvinnan är en exakt kopia av henne själv. Vem är hon? Vad gör hon här?
Händelsen tvingar Maura att tänka tilbaka på sin bakgrund. Maura blev bortadopterad när hon var nyfödd och har ingen aning om vem hennes biologiska föräldrar är eller om hon har några syskon.
När Maura försöker lista ut vem den mördade kvinnan är, blir hon indragen i en fasansfull historia då den lokala polisen av en slump hittar nedgrävda människoskelett. Plötsligt jagas en brutal seriemördare som sätter hela landet i skräck.
Mörka hemligheter avslöjas och Maura får reda på mer om sin bakgrund än vad hon egentligen vill veta ...

Tess Gerritsen är läkare och bestsellerförfattare. Hon utgav sin första roman 1987 och inledde 2001 serien om kriminalinspektör Jane Rizzoli och rättsläkaren Maura Isles. Hennes böcker har utgivits i 40 länder och sålts i över 30 miljoner exempar. TV-serien Rizzoli & Isles är baserad på hennes romaner och gestalter. Tess Gerritsen har nu slutat praktisera och ägnar sig på heltid åt sitt författarskap. Hon är bosatt i Maine.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 12t. 06 min.
Uppläsare: Kerstin Andersson