Bläddra

Ensamfararen

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här

Ensamfararen

Kategorier: Modern och samtida skönlitteratur Skönlitteratur Skönlitteratur: allmänt
Köp här
Valdemars och Sagas vägar korsas ? vid första anblicken ett obetydligt möte. Han snubblar på en stig i Observatoriehöjden i Vasastan och hon räcker den äldre mannen en hjälpande hand. Strax därefter blir Sagas pappa oväntat sjuk. Det står snart klart att pappans sjukdom inte kan förklaras med naturliga orsaker. Samtidigt drabbas ytterligare personer i Sagas närhet av sjukdom och dödsfall under oklara omständigheter.

Händelserna skrämmer och väcker frågor: Hur väl känner Saga egentligen människorna i sin närhet? Vem är det som tar sig in i hennes lägenhet när hon inte är hemma? Och vem är mannen som ger sig ut ensam i sin båt sent om kvällar och nätter?

Svaren söker sig bakåt i tiden. En tragisk händelse för länge sedan avslöjar sig, som ställer Saga inför svåra vägval. Allt verkar bottna i ett starkt behov av hämnd. Invid hennes sida ?nns Valdemar, som själv brottas med skuld och sorg.

Går det för?utna att förlåta?

Om Maria Isacsson Maria Isacssons debutroman Ensamfararen utspelar sig till stor del på västkusten där Maria föddes. I dag bor hon med man och två barn i Vasastan i Stockholm ? i samma stadsdel som Saga och Valdemar i boken bor. Maria Isacsson arbetar inom kommunikationsbranschen.

Ljudbok: 1 MP3-CD
Speltid: 10 t. 16 min.
Uppläsare: Monica Einarsson