Bläddra

ILSKA : Till dig som vill förstå och lära dig hantera din ilska (CD + arbetsbok)

Köp här

ILSKA : Till dig som vill förstå och lära dig hantera din ilska (CD + arbetsbok)

Köp här
CD-utbildning med arbetsbok
Uppläsare: Samuel Fröler
Innehåller: 1 CD med speltiden 15 minuter samt 1 arbetsbok på 23 sidor.

Ilska visad på ett aggressivt sätt medför ökad stress och oro. Det leder nästan alltid till gräl, bråk och missförstånd. Det är ett negativt beteende som inte hjälper dig utan får andra att ta avstånd. Det kan vara svårt att inse att man är aggressiv och det kan vara svårt att inse hur man själv bidrar till konflikt med sin aggressivitet. Men om man ständigt hamnar i konflikter som aldrig blir lösta kan det vara idé att titta på hur man kan bidra för att lösa den här typen av situationer.

Att visa att man är arg är okej, men du har mycket att vinna på att göra det på ett kontrollerat och konstruktivt sätt. Cd:n hjälper dig att förstå hur du lär dig det.

Metodiskt förklaras hur du kan visa att du är arg, utan att skapa mer stress hos dig själv och andra. Cd:n guidar dig även i hur du tacklar andras ilska riktad mot dig. Om du använder de metoder som beskrivs kommer andra människor att respektera dig och lyssna på vad du har att säga på ett helt nytt sätt.

På cd:n får du även ta del av författarnas egna upplevda erfarenheter i ämnet.

Lyssna först på cd:n med skådespelaren Samuel Frölers behagliga uppläsning. Arbeta sedan i arbetsboken. Den ger dig de verktyg du behöver för att lära dig hantera detta praktiskt.